Inte nöjd? Pengarna tillbaka!

Prova HoofStep i en månad!

Just nu kan du prova HoofStep i en månad på din häst! Betala endast startkostnaden - är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

Övervaka din häst var du än befinner dig

Direkt larm när något händer

Enkel och snabb installation

350 kr

per månad

Startkostnad: 700 kr

250 kr

per månad/häst

Startkostnad: 1000 kr

217 kr

per månad/häst

Startkostnad: 1300 kr 

Begränsat lager. Fri frakt.

P.S. Du får även vår kommande premiumversion helt utan kostnad som innehåller bl.a. fölövervakning och en tand- och tuggningsfunktion.

Huvudlaget är framtaget av specialister och gjort av ett bekvämt sporttyg som är säkert för hästen. Den kan bäras både under grimma och träns.

Sensorn är säker, lätt och lågstrålande. Långt under en mobils gränsvärden.

Hur funkar HoofStep?

HoofStep är övervakningsapp där du kan följa din häst i realtid dygnet runt genom en AI-modell som identifierar hästens beteende. Genom en sensor i hästens panna mäts hur mycket hästen vilar, äter och rör sig. I appen visas både var hästen är och statistik på bland annat stressnivå, energiåtgång och distans. Om beteendet skiljer sig från det normala skickas ett larm direkt till din mobil. Därmed kan du som hästägare snabbt vidta åtgärder!

Appen

I HoofSteps app designar du din gård och skapar din digitala häst. Du kopplar ihop hästenheten med appen och därefter mäts din hästs beteende. Nu kan du se hur mycket din häst äter, vilar och är aktiv under dagarna. Dessutom kan du se var din häst befinner sig under dygnets 24 timmar i en heatmap. Om något skulle avvika från det normala kommer du direkt få ett larm i din mobil så att du kan vidta åtgärder!

Hästenhet

En hästenhet placerad i ett specialhuvudlag samlar in data löpande. Huvudlaget är utformad under flera år tillsammans med veterinärer i syfte att vara både säkert och bekvämt för hästen. Den kan bäras av alla hästar och väger väldigt lite. Om hästen skulle fastna går huvudlaget sönder eller faller av. Hästenheten laddas enkelt på gårdsenheten. En laddning tar 2-3 timmar och räcker i ca 3 veckor. Hästenheten skickar data med extremt låg effekt, långt under den rekommenderade strålningsgränsen för en människa. 

Följ med en dag till Brösarp!

Från mitten av maj till mitten av oktober övervakar HoofStep ett antal unghästar i samarbete med Hästen i Skåne, SLU och Agria. Syftet är att låta unghästarna leva i backig terräng för att utveckla ligament och muskler för ökad hållbarhet på lång sikt. I videon nedan kan du följa med hästarna under en dag och följa deras väg i HoofSteps app.

Rodrigo Matos, Ridinstruktör

Jag märker att hästar blir spända i nya miljöer. Vissa äter eller dricker inte, vilket kan orsaka kolik. Jag rekommenderar verkligen HoofStep®️ för att förebygga hälsoproblem.  

Emily Kieson, Beteendeforskare

HoofStep®️  är en innovation med en fantstisk potential för forskning och hästägare. Baserad på hästbeteendevetenskap hjälper den att fatta välgrundade beslut kring bästa hästhållning och vård. 

Magdalena Regårdh, Professionell ryttare

Möjligheten att veta vad hästarna gör hemma när jag inte är på plats, t ex på tävling, är fantastiskt. Bara vetskapen om att de mår bra; ingen har kolik eller rullat fast. Jag kan kolla direkt i appen. Rekommenderar produkten till alla. Fantastisk! 

Ken L. Marcella, Veterinär

HoofSteps system ger oss en insikt i beteenden och en första indikation på begynnande problem. Från mitt perspektiv - med bättre historik, snabb rapportering kring begynnande problem möjliggör det snabbare åtgärder och därmed bättre diagnos.  

Tryggt - Lätt - Säkert

Larm

Skada - Sjukdom - Stress

Plug and Play

Sätt i kontakten

Säker

Bekväm - Lätt

Var är hästen nu?

Håll koll på hur hästen rör sig under dagarna. Sök över tid och följ hästens förflyttningar. I appen skapar du enkelt de ytor där hästen befinner sig under dygnet.  

Få direkt larm!

Tänk om något händer när du inte är där? Så fort något beteende avviker från det normala får du ett larm i mobilen. 

En välmående häst är en glad häst!

Med HoofStep®️ övervakar du hästen dygnet runt. Du ser hur mycket den rör sig, äter, vilar eller om den stressar upp sig. Det gör att du kan göra förbättringar i hästens vardag och följa upp förändringen.  

Support
Om HoofStep
Kontakt

E-post: info@hoofstep.se

Mobil: 076-2275160

© 2020 by HoofStep

Säkra betalningar med Mastercard, Visa and Amex genom Stripe