GPS

1/3

Mycket mer än en GPS!

 

Med inbyggd GPS och beteendeövervakning ser du var hästen befinner sig i realtid. Du ser även bakåt i tiden var den har varit, hur den rört sig i hagen och var den föredrar att uppehålla sig. 

 

Aktivera spårning för att se hur hästen eller hästarna rör sig. Tidslinjen gör att du enkelt kan scrolla bakåt i tiden och se gruppdynamiken. En heatmap visar var hästarna är mest aktiva under dygnet. Med den kunskap kan du optimera hur hagar och grupper ska organiseras.

Vill du att hästen ska röra sig mer? Eller finns det vissa favoritplatser vid dåligt väder eller kanske när det är extra varm och mycket flugor sommartid? Använd informationen från HoofStep för att placera ut vatten, foderstationer och väderskydd.

 

Tappsko? Slå på spårning och följ hästens förflyttning, så slipper du leta i varje vrå av hagen. Ibland händer det att hästar rymmer. Då kan det vara bra att veta var de smet ut och i vilken riktning de drog iväg. Du ser var i hagen smitningen skedde och spåren så långt det finns mottagning med gårdsenheten. När hästarna är infångade syns hela deras eskapad i appen.